joi, 27 martie 2014

Az impotenica mentális hatásai

Sokkal több férfi szenved az impotenciától, mint amennyi egyáltalán bevallaná, hogy szenved bármilyen merevedési zavartól. Az impotenciaban szenvedő férfiak képtelenek elérni és fenntartani az erekciót az orgazmus eléréséig. Egy férfi szexuális teljesítménye gyakran fűzúdik össze az önképpel és önbizalommal, tehát akármilyen lemaradás a teljesítményben egy túlságosan negatív hatást gyakorol ezen a téren.

Amikor megabiztos és önbizalommal teli vagy az az életed minden területáre kihat, a magánéletre, profeszionális életre, de még a rekreációs tevékenységekre is rányomja a bélyeget. Azok a férfiak, akik impotenciától szenvednek egy jó erős ütést kapnak az önbizalmukba, van akinek ez egy kisebb ütés, de van akinek hatalmas.

    
A személyes kapcsolatok egyre több és több nyomástól szenvednek, hiszen az elvárás a teljesítményre egyre csak nő, ami csak még több streszhez vezet és az erekció mind nehezebben érhető el. És ahogy egyre többet foglalkozol azzal, hogy képtelen vagy szexuálisan teljesíteni a helyzet reménytelensége még több streszt, nyomást és feszültséget okoz.

Ebben az értelemben az impotencia hatása sokkal mélyebbre jut el és sokkal tovább ér el, mint hogy csak képtelen vagy erekciót produkálni. Az önbizlaom elvesztése kihat az élet összes területére. Szerencsére rengeteg opció létezik azon férfiak számára, akik impotenciától vagy merevedési zavarokkal küzködnek. Az első lépés, hogy felkeresed az orvosod egy hivatalos diagnózisért és orvosi tanácsokért.

Az orvos által felírt kezelés mellett még rengeteg alternatív módszer létezik arra, hogy kűzdj az impotencia ellen és hogy visszanyerd az egyensúlyt az életedben. Egy étrend kiegészítő, mint a Virilys segít, hogy megszabadulj az impotencia és a merevedési zavarok tüneteitől azáltal, hogy nüveli a véráramlását a testben és főleg a nemiszerv területén így nagyobb és továbbtartó erekcióid lesznek, amik nem konyul le szex közben.

Elegendő kutatás támasztja alá ezeket a pozitív eredményeket, úgy hogy miért ne szánj néhény percet arra, hogy reggelente bevedd a Virilys tablettákat, hoy soha többet ne kelljen az impotencia vagy a merevedési zavarok szégyenét és frusztráltságát átérezned.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu